DIGITAL AGENCY OF THE YEAR

Sansir og Føroyar ruddaðu borðið við Faroe Islands Translate á Danish Digital Award. Sansir varð kosið DIGITAL AGENCY OF THE YEAR og vunnu 4 gull á Danish Digital Award.

Sansir og Føroyar ruddaðu borðið við Faroe Islands Translate á Danish Digital Award.

Sansir varð kosið DIGITAL AGENCY OF THE YEAR og vunnu 4 gull í
- Website/Microsite
- PR
- Effectiveness
- Brand Activation

Eisini vórðu Visit Faroe Islands og Atlantic Airways heiðrað við “Digital Company of the year” meðan bæði Guðrið Højgaard og Árni Olsen vórðu útnevd “Digital Profile of the year”. Hjartaliga til lukku!

Takk - Visit Faroe Islands, Atlantic Airways, Mensch, Kovboyfilm og øll tit mongu sum tóku lut - fyri eitt einastandandi samstarv við Faroe Islands Translate.

Grundgevingin fyri at kjósa Sansir og donsku Mensch at vera DIGITAL AGENCY OF THE YEAR var henda:

DIGITAL AGENCY OF THE YEAR er Mensh og Sansir, der har æren af at vinde prisen som årets digitale bureau på basis af deres forbilledlige samarbejde med Visit Faroe Islands og Atlantic Airways.

Såvel strategi, idé, eksekvering og ikke mindst resultaterne er i den absolutte superliga, og Sansir var endda også et af de medvirkende bureauer i Google Sheepview-kampagnen, hvilket ses i konsistensen og kontinuiteten af dette verdensklasse-koncept rettet mod Googles - og dermed også resten af verdens - opmærksomhed.

Om det er så med videofilmende får eller crowdsourcing af oversættelser til færøsk, må missionen siges at være opnået! Det er bureauarbejde, der får os alle til at spærre øjnene op, og det beviser styrken af at turde holde fast i et uforligneligt koncept.